Referentiesssss

Hieronder volgt een overzicht van een aantal van onze referenties. Neem gerust contact met ons op voor een volledig en actueel overzicht. 

logocsttttCST is met meer dan 20.000 werknemers de grootste producent van fietsbanden in de wereld. CST begeeft zich op veel markten en distribueert daarbij ook nog eens naar meer dan 150 landen. Sinds 2013 is CST sponsor en officieel partner van Nederlands bekendste voetbalclub AFC Ajax.

 

primera_logo-2000x847

Primera is met meer dan 480 winkels de grootste organisatie in de winkel- en gemaksbranche van Nederland. Voor een groot deel van deze winkels fungeren wij inmiddels als externe juridische afdeling. 

 

Bruna heeft meer dan 320 winkels en is marktleider op het gebied van boeken, tijdschriften, dagbladen, wenskaarten en schoolartikelen. Ook voor een groot deel van deze winkels fungeren wij als externe juridische afdeling. 

 

TIG bouwt sinds 1999 succesvolle webshops voor bedrijven en ontwikkelt continu Magento 1 & 2 extensies. Meer dan 5.000 webshops in de Benelux maken gebruik van deze extensies. Ook heeft TIG jarenlange ervaring met e-commerce in China en kan bedrijven succesvol ondersteunen bij het veroveren van de Chinese markt.

 

JP Haarlem is al meer dan 15 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de meubeltransport. JP Haarlem is specialist in het afleveren van meubels bij consumenten en levert inmiddels voor meer dan 400 winkels binnen de Benelux. Onlangs is JP Haarlem overgenomen door PostNL.

 

logodeheerDe Heer is een financiële dienstverlener voor particulieren, ondernemingen, zzp’ers en overheden. De Heer is actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij. De Heer biedt gemak en rust door hun brede dienstverlening.

 

img_3645

De Wilde Grond- Weg- en Waterbouw beschikt over de bijzondere expertise om rioleringsconstructies, grondwerkzaamheden en waterbouwkundige werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast heeft De Wilde met De Wilde Sierbestrating een unieke specialisatie in de sierbestrating. De Wilde is onderdeel van de Reimert Groep

 

dujardin logo

Dujardin is specialist in waardeberging, cash managementsystemen en geldautomaten. Bovenal is Dujardin onbetwist marktleider op het gebied van vloerkluizen in Nederland. Uniek is dat Dujardin alles in eigen hand heeft; advies, transport, installatie en storingsafhandeling. 

 

Safelocker is de bankkluis voor iedereen. Safelocker innoveert en verbetert hiermee de voormalige dienst van banken. In de kluizen van Safelocker kunnen particulieren en bedrijven waardevolle bezittingen opbergen. Safelocker heeft meerdere vestigingen in Nederland. 

 

Dynatoslogoooo

Dynatos is de Benelux specialist in documentautomatisering en een onderdeel van de Cronos groep, sinds 1991 leider op het gebied van IT- en business oplossingen. Dynatos is integratiepartner van onder andere Lexmark en Windream, wereldspelers binnen de documentautomatisering.

 

H.F.T. Packaging is al meer dan 15 jaar de verpakkingsspecialist voor export van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. H.F.T. Packaging produceert diverse soorten verpakkingen met behandeld hout, de eventuele (bescherm)materialen, alles op maat en geheel naar de wens van haar klanten.

 

schermafbeelding-2016-11-08-om-16-16-35

Bals produceert al meer dan 50 jaar elektrotechnische materialen en is internationaal verspreid over meer dan 70 landen. Sinds 1999 bestaat de Nederlandse vestiging. Bals kenmerkt zich door snelle levering, hoge klantenservice en altijd gecertificeerde producten.  

 

Sportfever is sinds 2007 actief op het gebied van kinderopvang in Haarlem en omstreken. Sportfever onderscheidt zich door bij zijn tussenschoolse of buitenschoolse opvang altijd sporten en bewegen centraal te stellen. Als bekroning op dit unieke concept heeft Sportfever in 2017 de Haarlem Business Awards gewonnen. 

 

excl kleinExclusion is gespecialiseerd in coax, glasvezel en infra werkzaamheden. Door de unieke combinatie van deze werkzaamheden kan Exclusion het gehele traject verzorgen. Van het aanleggen van coax en glasvezel tot het volledig bestraten van een terras of het aanleggen van een tuin. Exclusion biedt hiernaast een 24-uurs service voor storingen en schades.  

 

heringa

Hypotheek- en Assurantiekantoor Heringa is gevestigd in Aerdenhout. Het kantoor is onafhankelijk en heeft een persoonlijke en servicegerichte werkwijze op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. 

 

Loodgieters- en installatiebedrijf La Fleur is een erkend Vaillant dealer en plaatst, vervangt en onderhoudt cv-ketel installaties van haar klanten. La Fleur is gevestigd in Haarlem en actief in en rondom Noord-Holland. 

 


Paviljoen Twiske bevindt zich in het natuur- en recreatiepark het Twiske in Oostzaan. Het is de plek waar men kan lunchen of dineren. Hiernaast is Paviljoen Twiske een mooie locatie voor grote feesten, partijen en bruiloften. 

 

1

Portrait is een broedplaats waar lokaal ondernemerschap, mode en een stukje beleving samen komen. Portrait biedt een combinatie van mode, koffie, woonaccessoires en beauty. Bij Portrait worden vooral Scandinavische merken verkocht.

 

logo siteHet Portret Bureau is gespecialiseerd in portret- en bedrijfsfotografie. Hierbij wordt het bedrijf, de medewerkers, de diensten en/of producten gefotografeerd. Het Portret Bureau creëert beelden voor bedrijven en ondernemers met een frisse en professionele uitstraling. ‘Een eerste indruk maak je maar één keer!’ is het motto dat Het Portret Bureau uitdraagt. 

 

KievitKievit is al 45 jaar gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van maaltijden bij bedrijven en particulieren in de regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Beverwijk en IJmuiden. Vooral voor bedrijven die een overwerkschema hanteren is Kievit de perfecte partner.

 

meiijerlogopppppp

Meijer & Sarin Advocaten is ruim 25 jaar actief in de advocatuur. Van het kantoor is advocaat M.J. Meijer bekend van zaken tegen Nederlandse banken. Zo stond hij gedupeerden bij in zaken tegen de DSB. 

 

MIKANANMikana is specialist op het gebied van beeldbepalende openbare verlichting. Zij ontwerpen, produceren en renoveren verlichtingsarmenturen en lichttechniek. Mikana is door hun technische deskundigheid de ideale partner als het gaat om openbare verlichting. 

 

image1 (1)

Möring Administraties is sinds 1985 actief op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. De problematiek van het midden-en kleinbedrijf, ZZP’ers en medische beroepen kennen zij als geen ander.

 

MOKUMBOOTTTTMokumBoot is een boot- en sloepverhuur bedrijf met meerdere locaties in Amsterdam. Voor particulieren en ondernemingen die een rondvaart willen maken door de Amsterdamse grachten is MokumBoot een echte aanrader.  

 

demoi

Bouwbedrijf De Mooij levert al meer dan 20 jaar vakwerk en is in Haarlem de enige bouwonderneming die FSC gecertificeerd is. Hierdoor voeren zij een verantwoord sociaal ecologisch bos- en houtbeheerbeleid. Overheidsinstellingen, ondernemingen en particulieren spreken dit aan. 

 

samenfittttttttttSAMEN FIT is een sportonderneming en sinds 2013 actief in het verzorgen van bootcamptrainingen en clinics aan ondernemingen in de regio Amsterdam. SAMEN-FIT verzorgt daarnaast bootcamptrainingen aan particulieren. SAMEN-FIT heeft vestigingen in Amsterdam, Oostzaan en Zaandam. 

 

logotalentconcetpTalent Concept is voor bedrijven de toegang tot talent en voor talent de toegang tot de markt. Talent Concept werft, selecteert en koppelt kandidaten aan bedrijven. Voor bedrijven en kandidaten is Talent Concept een succesvolle tussenschakel.